Huwelijk Pauline en Jordi

Enkele weken geleden kwamen Pauline en Jordi naar onze vakantie adres op Texel, om hier hun loveshoot te maken. Ze wilden graag een persoonlijk receptiealbum laten ontwerpen door mij. Omdat je op Texel hele mooie plekken hebt, besloten we om de shoot hier te houden. Het weer, de locatie en de sfeer speelde allemaal perfect mee, en dus stond niets in de weg om er prachtige foto's te gaan maken.

Uiteindelijk hadden we gekozen voor de steiger nabij de vuurtoren. Van hier uit kan je met de boot naar Vlieland toe. Om eerlijk te zijn, mijn lievelings locatie. Hier zou ik elke dag wel fotoshoots kunnen en willen houden ;-).

De grote dag zelf was op 28 augustus 2014. 

We begonnen in het huis van Pauline en Jordi zelf. Jordi was bij zijn ouders schuin aan de overkant, lekker dichtbij om van beide de voorbereidingen vast te kunnen leggen. Nog een voordeel van dicht bij elkaar zijn: het bruidspaar kan rustig wachten tot ze allebei klaar zijn voor de ontmoeting, zonder dat 1 van beide zich moet haasten of een half uur voor de deur staat te wachten.

Na de ontmoeting gingen Pauline en Jordi samen met de kids in de koets richting de kaasmarkt van Hoorn. Hier werden ze welkom geheten door de kaasmeester en natuurlijk het publiek. Ze ontkwamen er niet aan om een rondje op de berrie mee te lopen. Tenminste... Pauline mocht op de berrie plaatsnemen, en Jordi mocht haar als een volwaardige kaasdrager een rondje "showen'.

Na een laatste ere rondje zijn we verder gegaan naar de 2e fotolocatie. Het Emmapark in Hoorn. Een mooie locatie, water, bomen en bruggen. Dit doet het altijd goed als achtergronden. Ook heeft het bruidspaar hier genoten van een heerlijke lunch. Helaas begon het nu even kort te regenen, dus een kleine pauze moesten we inlassen. Gelukkig hadden ze overal de tijd voor genomen en extra tijd berekend in het tijdschema, dus na de regenbui, kon ik gewoon weer mijn gang gaan.

Na de fotoshoots was het tijd voor de ceremonie, om daarna rustig over te gaan in het feest, alwaar iedereen een blijde boodschap in het eerder gemaakte receptiealbum schreef.