Huwelijk Maaike en Vincent

29 augustus 2014, de grote dag van Maaike en Vincent. 

Ik begon de dag bij Vincent. Hij was zich aan het voorbereiden bij zijn ouders. Lekker rustig op het gemak, wat een voordeel hebben wij mannen toch altijd. Geen drukte, geen stress... rustig je pak aantrekken en klaar om je bruid op te halen. Altijd erg leuk om dit mee te maken, de verschillen thuis bij de bruid en thuis bij de bruidegom. Nadat ik een paar details van Vincent had vastgelegd, ben ik naar Maaike gegaan. Ook hier kon ik de laatste details vastleggen van het aankleden.

Na de ontmoeting ging het bruidspaar eerst even tot rust komen. Samen met de familie werd er koffie gedronken, en werd er genoten van een heerlijke taart. Toen alles op was, ben ik samen met het bruidspaar en de bruidskinderen van de dag naar een parkje in Heerhugowaard gegaan voor de eerste foto's, om daarna door te gaan naar de school waar Maaike werkt. Het was één groot feest! Ze werden opgewacht door alle kinderen van de school, rode hartjes balonnen in de hand en Maaike en Vincent mochten via de rode loper naar binnen.

Helaas konden ze niet al te lang blijven, er stond immers nog veel meer op het programma. De volgende fotolocatie die we bezochten was de trouwlocatie: Het oude raadhuis van Castricum. Even gluren hoe het erbij stond, want over een uur zouden ze hier gaan trouwen. Natuurlijk gingen we wel weer snel verder, want anders zouden de eerste gasten het bruidspaar al zien. Als 3e fotolocatie zijn we het bos van Castricum ingegaan. We reden met de auto naar het "Hof van kijk uit". Gelukkig was de boswachter goed gezind, maar de volgende keer mochten we er niet weer met de auto komen :-)

Na de huwelijksvoltrekking ging het feest verder bij "Het Ruiterhuys" in Bakkum. Beter bekend als het oude huis van Henny Huisman. Een super leuke locatie, waar ik nog niet eerder geweest ben, maar zeker ga onthouden voor andere bruidsparen. Bij aanvang van het diner was het voor mij alweer tijd om afscheid te nemen van dit geweldige bruidspaar.