Huwelijk Marcia en Remco

Op 15 augustus 2014 mocht ik bij het huwelijk van Marcia en Remco aanwezig zijn om hun mooiste dag te komen vastleggen. De voorspellingen waren slecht, heel slecht, maar op de dag zelf hebben ze niets te klagen gehad, en was de zon zelfs aanwezig, en hadden ze maar een enkele bui, en precies op de juiste momenten. Volgens mij mogen ze dit jaar niets meer wensen...

De dag begon thuis bij Marcia en Remco in Zuid-Scharwoude, waar ze samen bezig waren met hun voorbereidingen. Voor mij ook lekker om alle momenten tegelijk vast te kunnen leggen, zonder iets te hoeven missen door het reizen tussen beide. 

Inmiddels was de trouwauto ook gearriveerd, een speciale Citroën die nog heeft meegereden in de film Smoor Verliefd.

En zo was het tijd om af te reizen naar, gelukkig, de buitenlocaties voor de fotoshoot. Marcia en Remco hadden gekozen voor het Geesterambacht in Alkmaar. Een leuke locatie, met diverse mogelijkheden. Omdat ik de locatie al ken, had ik al wat ideeën in mijn hoofd om te bezoeken. Helaas was het wat drassig op die plekken, en kon ik mijn creativiteit nog meer gebruiken om toch de foto's te maken die we wilden :-).

Het weer speelde dus goed mee, er waren ook hele mooie wolken in de lucht. Dit doet het altijd erg goed op de foto's.
Na het bezoek aan het Geesterambacht hadden we nog wat tijd over om naar een 2e locatie te gaan. Hiervoor had het bruidspaar gekozen voor de KoogerKerk in Zuid-Scharwoude. 

Hierna was het toch echt tijd om de familie en vrienden op te halen voor de ceremonie. Het bruidspaar trouwde in 't Regthuys in Oudkarspel. Een mooie locatie, compact, mooi lichtinval en de ruimte om iedereen op de foto te kunnen zetten. Na de ceremonie hebben we de groepsfoto's gemaakt op de trap voor het Regthuys, om hierna af te reizen naar Castricum aan Zee. Het feest en diner vond plaats bij Deining. Tijdens het proosten begon het hard te regenen, maar gelukkig waren we binnen. Na de regenbui konden we de overige groepsfoto's maken en ben ik met het bruidspaar nog een kleine reportage gaan maken op het strand en in de duinen.

Al met al weer een super geslaagde dag, met een heel mooi resultaat!