Huwelijk Linda en Dennis

Dennis had 2 wensen, trouwen met de mooiste en liefste vrouw, en trouwen in een Lamborghini. Toch zou er nog een 3e droom bijkomen.

Op de 2e warmste dag van het jaar, waren de voorbereidingen al vroeg begonnen. Dennis was met vrienden en familie bij de Groepsaccommodatie in Waarland, waar ze de dag ervoor al hadden geslapen en de belangrijkste voorbereidingen hadden getroffen: het bier koud zetten. Natuurlijk ook al wat kleine zaken die voorbereid konden worden werden gedaan.

Ik begon de dag om 9 uur, om de laatste voorbereidingen vast te kunnen leggen. Ook zou Dennis rond deze tijd zijn pak aantrekken. Hij werd hierbij geholpen door zijn zus. Natuurlijk lukte het niet om de stropdas om te doen, maar gelukkig waren er veel mensen in de buurt die dit probleem konden oplossen.

Nu Dennis zijn pak aanhad, was het mijn beurt om naar Linda te gaan. Zij verbleef thuis in Oudkarspel met haar familie en vrienden. Ze was nog druk bezig met de visagie. Hier en daar kwamen al wat emoties los, bijzonder om hier bij te mogen zijn. Deze dag mocht ik samen werken met Patrick van Gurp, videograaf. We hebben nog niet eerder samen mogen werken, maar het verliep meteen vlekkeloos, en konden beide maken wat we wilden. Ik begon de dag bij Denns, Patrick begon de dag bij Linda, om vervolgens om te wisselen, en elkaar te ontmoeten bij Linda toen ze haar jurk aan ging trekken.

Nadat iedereen er klaar voor was, en de tranen weer waren opgedroogd, kwam Dennis zijn Linda ophalen in de Lamborghini. Zijn plaatje was helemaal compleet. 

Na de ontmoeting zijn we meteen doorgereden naar de Sint Victorkerk in Obdam, alwaar de trouwceremonie zou plaatsvinden. Het was een combinatiedienst, van het burgerlijk huwelijk en de kerkelijke inzegening. De dienst werd geleid door de bekende Pastoor Paul Vlaar. Een dienst met humor, een traan, en vooral veel liefde. 

Na de dienst was het tijd voor de fotoshoot. Dennis en Linda hadden gekozen voor het Diepsmeerpark in Oudkarspel. Eerst even genieten van een luch, en daarna door met de fotosessie. Omdat de Lamborghini er alleen nu nog was, hebben we deze natuurlijk aan alle kanten erop gezet, met en zonder het bruidspaar. 

Ook even een link gelegd naar de 3e droom, Linda is 12 weken zwanger, en trouwen met z'n 3en is natuurlijk nog bijzonderder. 

Na de sessie was het tijd om terug te keren naar de Groepsacommodatie, om de receptie, de bbq en het feest los te laten barsten. Voor mij was het helaas alweer tijd om afscheid te nemen van deze bijzondere mooie dag en dit mooie bruidspaar.