Huwelijk Els en Molly

Enkele maanden geleden kreeg ik een telefoontje van Els en Molly, of ik beschikbaar was om hun trouwdag op de foto vast te komen leggen. De 2e vraag was of ik er problemen mee had dat ze 2 vrouwen waren, nee natuurlijk niet was mijn antwoord, gewoon al het idee dat je dit moet vragen! En dus was de afspraak snel gemaakt. Ze bleken 5 minuten van mijn huis vandaan te wonen, ook wel eens lekker.

Tijdens ons gesprek hadden ze ook besloten dat ik de trouwkaart voor ze mocht ontwerpen. Ze hadden een mooi beeldje gekregen van 1 van de kinderen, en deze moest op de kaart komen. Het beeldje heb ik in de studio gefotografeerd, en later in het ontwerp terug laten komen. 

Op 18 juli 2014 was het zover, ze hadden gehoopt op mooi weer, en dat was het ook, meteen 1 van de warmste dagen tot nu toe dit jaar. Ik begon de dag bij Els en Molly thuis. Gewoon lekker samen zijn, samen de dag beleven met vrienden en familie. 

Nadat iedereen de trouwkleding had gezien, gingen we opweg naar de eerste fotolocatie: vlindertuin Vlindorado in Waarland. Altijd een mooie locatie, met veel groen en vele vlinders. De warme viel ons achteraf best mee in de kassen, misschien hielp het dat het buiten ook erg warm was, dus konden we hier aan de slag gaan om mooie foto's te gaan maken.

Na deze sessie ben ik vooruit gereden, terug naar hun thuis. Om hier alle gasten op de foto te zetten, de laatste voorbereidingen vast te leggen, en het opwachten van Els en Molly. Hierna gingen ze als 1 lange stoet richting het gemeentehuis van Alkmaar. 

Na de plechtigheden de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt, en meteen door naar de 2e locatie, het Wildemanshofje in Alkmaar. Ook dit is natuurlijk een perfecte plek voor een aantal mooie foto's.

De sfeer was lekker ontspannen, er was ruimte genoeg voor gekkigheid, maar ook natuurlijk voor de serieuze foto's. 
Zo kon ik mij lekker uitleven, en mijn creativiteit zijn gang laten gaan.

 

Na de 2e fotosessie was het eindelijk tijd om echt te ontspannen en te gaan feesten. Ze hadden Motel Akersloot uitgekozen, voor de receptie, het diner en het feest. 

Bij aanvang van het diner zat mijn dag er alweer op.