Huwelijk Paula en Jarl

4 juli 2014, een bijzondere dag, niet alleen voor het bruidspaar Paula en Jarl, maar ook een beetje voor mij. Voor het eerst mocht ik samenwerken met mijn vrouw Saskia Balder-Vos, tolk gebarentaal. 

Paula en Jarl hadden gehoopt op een mooie, warme dag. Het mooie was gelukt, en een warme dag ook, eigenlijk iets te warm, he Jarl ;-)

De dag begon bij Jarl thuis in Beverwijk, alwaar hij in het bijzijn van zijn ouders, broer en vrienden zich mocht voorbereiden op de grote dag. Hij heeft zijn "laatste" ongetrouwde nacht doorgebracht op zijn eigen oude kamer, helemaal nog in de staat (op het bed na) waarin hij het heeft achtergelaten. En dat is toch wel weer even wennen... 

Nadat Jarl zijn pak had aangetrokken, was het voor mij tijd om richting Paula te gaan. Zij was met de voorbereidingen bezig in het huis van haar vader in Heemskerk. Ze had de jurk al aan, en was nog druk bezig met de make-up, welke haar zus verzorgde. Ondertussen was Jarl al in de trouwauto gestapt, om zijn bruid op te halen.

Na de ontmoeting zijn we naar Slot Assumburg in Heemskerk gereden, om hier in de tuinen van een lekkere picknick te genieten. Na de luch hebben we hier nog diverse foto's gemaakt in de prachtige omgeving van het Slot. Zeker een aanrader voor bruidsparen die in deze omgeving gaan trouwen.

Na de trouwreportage was het tijd om naar het gemeentehuis van Beverwijk te gaan, om eindelijk echt "ja" tegen elkaar te gebaren, en te zeggen. Natuurlijk mocht ook iedereen ze achteraf feliciteren en hebben we de groepsfoto in het gemeentehuis gemaakt. Nu was het tijd om het feest voort te zetten in Wijk aan Zee. Ze hadden gekozen voor Strandpaviljoen "Het Strandhuis". De dag was nog steeds stralend en lekker warm. Op het strand hebben we ook de laatste foto's gemaakt, waarna het bruidspaar ging genieten van een heerlijke BBQ, en een spetterend feest.

Hieronder een paar foto's uit de trouwreportage, klik op een foto voor een vergroting.