Huwelijk Carola en Stefan

7 juni 2014, de datum voor Carola en Stefan om echt JA! tegen elkaar te kunnen zeggen. Enkele maanden geleden mocht ik voor hun al een mooie trouwkaart ontwerpen, en nu was het dan eindelijk zover.

De dag begon heel rustig bij Carola. Het was lekker weer, iedereen zat heerlijk in de tuin rustig af te wachten voor wat er komen zou. Ondertussen waren de kapster en de vigasiste natuurlijk al druk bezig om de bruid nog mooier te maken. Gelukkig wisten ze precies wat er verwacht werd, en bleef Carola nog helemaal herkenbaar. Kort nadat ze haar jurk aanhad stond Stefan al voor de deur. Hij kwam voorrijden in een hele mooie Rolls Royce van rollsrent.nl. 

Na de ontmoeting meteen door naar de trouwlocatie, Nogal Wiedus in Den Helder. Met uitzicht op het strand, dierbare mensen om hun heen, en een stralend bruidspaar was het plaatje helemaal compleet. 

Direct na de ceremonie wilden we de trouwreportage gaan maken in de duinen en langs de dijk in Den Helder, echter begon het even te regenen. Na een korte pauze konden we met wat paraplu's aan de slag, welke gelukkig maar heel kort nodig waren. De zon brak even later al door, en konden we droog verder. Het voordeel was wel dat er een paar hele mooie luchten te zien waren.

Hierna was het alweer tijd om afscheid te nemen. Het bruidspaar ging aan tafel met hun daggasten, voor mij altijd een mooi moment om het hiermee af te sluiten.

Hieronder een kleine selectie uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.