Huwelijk Linda en Jordy

28 mei 2014, een bijzondere datum voor Linda en Jordy. Op de datum dat Opa en Oma een aantal jaren geleden ook in het huwelijksbootje stapten, gingen zij hun voorbeeld volgen. Niet alleen een bijzondere datum, maar ook een bijzondere dag. 

Ik begon bij Het huis van Linda en Jordy in Purmerend. Hier was het al aardig druk met familie en vrienden, die allemaal op hun mooist waren gekleed. Linda was net klaar met haar haar, en werd nu onder handen genomen door de visagiste. Het blijft altijd weer een kunstwerk, en leuk om naar te kijken. Zelfs met kleine details zie je net even de ogen nog meer stralen. 

Nu was het tijd om de jurk aan te trekken. Er kwam een hele mooie jurk van Mary Borsato tevoorschijn. Altijd weer een klein gepuzzel om de jurk helemaal tip top aan te krijgen, maar toen hij eenmaal aanwas was Linda er helemaal klaar voor. 

De ontmoeting vond niet plaats thuis, maar in het Kerkje van Schellingwoude. Hier stond Jordy al zenuwachtig te wachten op zijn Linda. Maar nog niet iedereen was aanwezig, dus zijn geduld werd nog even op de proef gesteld. Natuurlijk was het wachten allemaal waard, onder een mooi nummer (This is the moment) kwam de vader van Linda de kerk ingelopen met natuurlijk Linda aan zijn zijde om zijn dochter weg te geven. Ook weer een bijzonder moment, ook omdat ze elkaar hier pas voor het eerst zagen op deze dag.

Na de ceremonie vond ook de receptie plaats in de kerk. Naast de kerk stond een prieeltje, hier kon ik de groepsfoto's maken, aangezien het flink regende de dag, was dit prieeltje zeer welkom. Zo konden we toch buiten aan de slag, maar de gasten stonden wel droog (en fotograferen onder een paraplu is best te doen ;-))

Na de receptie zijn we naar het Hilton Hotel in Amsterdam gereden om hier de trouwreportage te gaan maken. Op diverse verdiepingen zijn we aan de slag gegaan. 

De gasten reden ondertussen alvast naar Beachclub 10 in Zandvoort. Hier zou het diner plaatsvinden en ook het feest. Toen wij hier ook aankwamen werd het eindelijk droog, en zijn we natuurlijk even wat extra tijd gaan pakken om nog een aanal foto's te gaan maken op het strand.

Al met al weer een hele mooie dag met een stralend bruidspaar.

Hieronder een kleine selectie uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.