Huwelijk Andrea en Wouter

Enkele maanden geleden mocht ik de loveshoot al maken voor Andrea en Wouter. En nu, op 16 mei 2014, was het eindelijk zover, de grote dag. Na een aantal dagen was slechter weer te hebben gehad, was het vandaag een warme en stralende dag! 

Ik begon in Heiloo bij de ouders van Andrea thuis. Hier waren alle dames druk in de weer met het kapsel, de make-up, het omkleden en natuurlijk veel lachen en kletsen, terwijl de mannen in huis lekker rustig op de bank zaten, af en toe even in de tuin een sigaretje gingen roken, en zich vooral niet al te druk maakten om het geen wat komen ging. Altijd erg leuk om deze contrasten te zien :-).

Nadat de dames allemaal klaar waren, en in het bijzonder natuurlijk de bruid, mocht Wouter eindelijk zijn meisje ophalen. Na de ontmoeting zijn we richting Nijenburg in Heiloo gereden voor de fotosessie. Nog steeds scheen de zon vol op, en in deze prachtige omgeving hebben we vele mooie foto's kunnen maken. 

De ceremonie vond ook op deze locatie plaats, maar eerst nog even terug naar het ouderlijk huis om de gasten op te halen. Na de ceremonie de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt. Naast de standaard foto's was er ook volop ruimte om wat geks te doen tijdens de groepsfoto's, altijd leuk :-).

Het feest ging verder bij Restaurant Klein Varnebroek in Heiloo. Bij aanvang van het diner zat mijn werkdag er alweer op.

Hieronder een kleine selectie uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.