Huwelijk Charlotte en Maarten

10 april 2014, de grote dag voor Charlotte en Maarten. 

De dag begon bij het ouderlijk huis van Charlotte. Hier werd hard gewerkt aan de laatste dingen van het feest. De versieringen werden opgehangen, de glazen recht gezet, want het grote feest zou hier in de tuin plaatsvinden. Charlotte was nog bij de kapper, dus iedereen kon lekker zijn "ding" doen, voordat het grote moment echt zou plaatsvinden: het aankleden van de bruid en de ontmoeting met haar bruidegom.

Nadat Charlotte haar jurk had aangetrokken, had ik nog even tijd om naar Maarten te gaan. Hij was in hun nieuwe huis met zijn voorbereidingen bezig. Ook hier was de sfeer ontspannen, hoewel de kat toch iets meer haren door het huis had verspreid als afgesproken, en het pak van Maarten iets bonter was geworden, gelukkig was dit weer snel opgelost. Nog even wachten op het bruidsboeket, en Maarten mocht zijn aanstaande vrouw eindelijk ophalen.

Na de ontmoeting meteen door naar het gemeentehuis van Alkmaar. Hier vond de ceremonie plaats. Uiteraard hebben we na afloop de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt op de trap voor het gemeentehuis.

Nu was het tijd om samen met het bruidspaar de trouwreportage te gaan maken. We zijn in de stad gebleven en hebben in het park rond de Molen van Piet de foto's gemaakt. Het was redelijk bewolkt weer, en dat is natuurlijk in mijn voordeel, dus heb ik mij lekker kunnen uitleven, zonder rekening te hoeven maken met geknepen ogen, harde schaduwen en een uitgebleekte trouwjurk. Dat maakt het fotograferen dus nog leuker!

Na de trouwreportage zijn we weer naar het ouderlijk huis van Charlotte gegaan in Heerhugowaard voor het feest. Omdat er een beamer klaar stond, heb ik last minute een aantal foto's snel ontwikkeld, zodat deze in de fotoshow getoond konden worden. 

Hieronder een kleine selectie uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.