Huwelijk Stephanie en Henk

14 februari, valentijsdag. Niet alleen een super romatische dag, maar ook nog eens de trouwdatum van Stephanie en Henk. 

De dag begon bij hun thuis in Den Haag. Ze hadden ervoor gekozen om lekker samen thuis te blijven. Natuurlijk wel allebei in een aparte ruimte, maar vooral lekker je eigen spullen om je heen. Voor mij ook makkelijk, want zo kan bij alle belangrijke momenten erbij zijn om deze vast te leggen.

Nadat ze beide helemaal klaar waren voor de ontmoeting, mocht iedereen naar beneden. Henk zou Stephanie boven ophalen, een mooi moment en vooral bijzonder om op dat soort momenten erbij te mogen zijn.

Nu was het natuurlijk ook tijd om de bruidskleding aan de rest van de familie te laten zien. Inmiddels was de trouwauto, een Maserati, ook gearriveerd. En konden we opweg naar de locatie voor de trouwreportage. Deze gingen we maken bij Diergaarde Blijdorp in Rotterdam. Hier konden we zowel binnen als buiten aan de slag gaan, mocht het toch te koud of te nat zijn. Gelukkig bleef ze dat gespaard, en konden we op diverse locties binnen de dierentuin aan de slag gaan.

De belangrijkste punten waren het Oceaan gedeelte en de pinguïns. En vooral de pinguïns werkten prima mee. Ze kwamen af op het bruidsboeket, wat een aantal mooie beelden heeft opgeleverd. 

Na de trouwreportage was het tijd om naar de trouwlocatie te gaan. Ze hadden gekozen voor Het Heerenhuys in Rotterdam. Een hele mooie locatie aan het park en met veel licht binnen. Niet alleen de huwlijksvoltrekking vond hier plaats, maar ook de receptie, het diner en het feest. Omdat ik Henk nog uit vroegere tijden ken, mocht ik dit keer ook bij het feest blijven, het was een lange, maar vooral een hele mooie dag.

Stephanie en Henk, gefeliciteerd!