Huwelijk Amy en Robin

Trouwen op 31 december 2013, een dag die je nooit meer kan en mag vergeten, en elk jaar sluit je trouwdag af met vuurwerk. Toch wel een hele speciale datum dus.

De dag begon ik bij Robin thuis, hij was al helemaal klaar om zijn bruid op te halen. Amy was bij haar ouders een paar meter verderop. Ondanks dat het nu winter zou zijn, hadden ze toch wel mooi weer. Niet echt warm, maar wel goed vol te houden, en het was droog tijdens de trouwreportage, dat is natuurlijk altijd lekker!

De reportage hebben we gemaakt bij Hotel Alkmaar / Restaurant Zegels. Hier zou ook het feest plaatsvinden. Ze hebben er een mooie trap en de openhaard stond al aan. Omdat we nog tijd genoeg hadden en het toch ook "lekker" weer was zijn we nog in de omgeving van de molen van Piet in Alkmaar buitenfoto's gaan maken.

Hierna was het tijd om de familie thuis op te halen, en richting het gemeentehuis van Alkmaar te gaan voor de ceremonie. Inmiddels was het gaan licht gaan regenen, dus hebben we vooraf de groepsfoto gemaakt. Na de ceremonie ging het feest verder bij Hotel Alkmaar, en was het voor mij tijd om afscheid te nemen van deze bijzondere dag!

Hieronder een paar foto's uit de reportage. Klik op een foto voor een vergroting.