Huwelijk Nicole en Frank

Trouwen op vrijdag de 13e. Geen enkel probleem voor Nicole en Frank. 

De dag begon ik bij het huis van Nicole en Frank. Het was er gezellig druk, en Nicole werd in de visagie gezet, en Frank was bij zijn ouders thuis om zich daar voor te bereiden. Altijd toch weer knap om te zien hoe de visagie werkt. Af en toe denk je dat komt nooit meer goed, maar blijkbaar hoort het er allemaal bij, en komt het ook allemaal wel goed, gelukkig maar!

Nadat Nicole haar jurk (van Mary's Bruidshuis) had aangetrokken, was het tijd voor Frank om zijn bruid te ontmoeten. Een emotioneel moment. Vervolgens was het tijd om naar de fotolocaties te gaan in Hoorn en omgevind. Het was mistig, dat geeft een mooi effect. Bij het water was het wel wat aan de koude kant, maar het bruidspaar had er zin in en niet al te veel last van de kou, waardoor we toch de gewenste foto's konden maken aan het water.

Na de sessie gingen we terug naar huis voor de lunch en natuulijk om alle gasten op te halen voor de trouwceremonie. Dit vond plaats in het kerkje van Oosterleek. Een mooie locatie, met ook veel licht, wat het allemaal nog mooier maakt.

Bij naastgelegen café was de receptie, om daarna door te reizen naar het Twiskerslot alwaar het feest werd voortgezet, en voor mij tijd was om afscheid te nemen van dit bruidspaar.

Hieronder een kleine selectie van de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.