Huwelijk Marleen en Jeroen

Maandag 21 oktober 2013, midden in de herftvakantie was de grote dag van Marleen en Jeroen. Ze gingen vandaag echt "Ja" tegen elkaar zeggen. Deze mooie dag mocht ik samenwerken met Lucien van Starlightfilms.

De dag begon in Heemskerk, alwaar Jeroen zich aan het voorbereiden was. Onder een luid klokkenspel was het zijn tijd om in de Rolls Royce van RollsRent te stappen, om in Alkmaar zijn bruid op te halen. 

Gelukkig kon ik wat sneller rijden, en was ik ruim voordat hij bij Marleen aankwam, al daar aanwezig om ook nog de laatste voorbereidingen van Marleen vast te leggen. De ontmoeting was bij de voordeur, met alle belangrijkste gasten om heb heen. Na een paar groepsfoto's was het al tijd om richting het stadhuis van Alkmaar te gaan, hier vond de ceremonie plaats. Na een mooie ceremonie, was het tijd voor de groepsfoto op de trap, deze mag natuurlijk niet ontbreken! Voor ons was het tijd om weer terug naar Heemskerk te gaan, voor de fotoshoot. Het weer was nog steeds goed, en de herfstkleuren waren ook al aanwezig. Altijd erg mooi. Na een uur was het alweer tijd om naar de Kerk af te reizen voor de huwelijksviering en de inzegening. Dit vond plaats in de H. Laurentiuskerk in Heemskerk. Een hele mooie locatie, met veel licht en ruimte om van verschillende hoeken de foto's te kunnen maken.

Na de dienst zijn we naar restaurant Johanna's Hof in Bakkum gegaan. Hier vond het feest en het diner plaats. Na het ook belangrijke onderdeel van de dag, de taart aansnijden, was het voor mij alweer tijd om afscheid te nemen van het bruidspaar.

Hieronder een kleine selectie van de reportage. Klik op een foto voor een vergroting.