Huwelijk Clairette en Björn

27 september 2013, wederom een zonovergoten dag. Perfect weer voor de bruiloft van Clairette en Björn.

De dag begon bij het huis van Clairette en Björn. Björn was het huis uitgezet, en mocht de ochtend ergens anders doorbrengen, zodat het huis helemaal ingenomen was door de dames, op 1 persoon na, wat heb ik toch mooi werk :-).

Iedereen had wel een taak. De kinderen werden mooi gemaakt, broodjes werden gesmeerd, het huis werd versierd, en natuurlijk ging alle aandacht ook uit naar de bruid. De make-up was al klaar, maar de kapster was nog druk bezig. Genoeg ingrediënten voor mij om foto's van te maken. 

Nadat alles en iedereen klaar was voor de ontmoeting, kwam Björn met een hele mooie volkswagen busje van trouwbusje.nl aangereden in de straat. De kids mochten papa eerst zien, om daarna samen mama te ontmoeten. 

Tijd voor de fotosessie. Dit keer mocht ging er weer een leuke collega mee, een vriendin van het bruidspaar, om wat achtergrond foto's te maken, en natuurlijk ook om haar eigen portfolio aan te kunnen vullen. Hier heb ik geen probleem mee, hoe meer foto's hoe leuker, en zeker als het een samenwerking is, is het alleen maar gezellig.

De foto's werden gemaakt in en rond Hoogkarspel.

Na de ceremonie zijn we nog een paar foto's gaan maken, om vervolgens naar de feestlocatie af te reizen. Hier zoals gebruikelijk een paar sfeerfoto's mogen maken, om vervolgens afscheid te nemen van het bruidspaar.

Hieronder een paar foto's uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.