Huwelijk Kim en Cor

"Liefde is.... de grootste kracht op aarde!"

Dit was de tekst op de trouwkaart van Kim en Cor. Op 21 september mocht ik hun huwelijk komen vastleggen. Op het kaartje stond ook nog een dresscode: "een tintje rood", nou dat viel zeker op deze dag :-).

Mijn dag begon bij Cor, hij was bij zijn ouderlijk huis, samen met Naud, de kleine man van Kim en Cor. Er was een ware concurrentie strijd, tussen vader en zoon. Wie zou er het mooiste uit zien vandaag? Beide keurig in pak, en voor beide even onwennig om in pak te lopen, maar natuurlijk stond het ze beide erg goed. Hoewel Naud (2 jaar) wel moeite had met de knopen en stropdas, hield hij het uiteindelijk maar wel mooi vol om alles aan te houden.

Natuurlijk ben ik ook nog naar Kim gereden. Zij was ook bij haar ouders thuis, en dit huis was prima te vinden, zelfs zonder navigatie had ik kunnen zien waar het zou plaatsvinden, de tuin was heel mooi versierd, met natuurlijk alleen maar rood :-). Kim had haar jurk al aan, maar de vigasist was nog volop bezig, en kon ik hier nog mooie details van maken.

Na het grote moment van de ontmoeting, zijn we opweg gegaan naar de fotolocaties. Eerst even naar het strand van Bergen, waar het net even te hard waaide, daarna door naar Hotel Blooming, om hier in de duinen nog een sessie te doen. In de tussentijd ging Naud naar huis voor zijn slaapje, en ben ik met Kim en Cor verder gegaan.

Tijd om naar huis te gaan voor de lunch en de ontmoeting met de rest van de genodigden. Om daarna met zijn allen naar het stadhuis van Heerhugowaard te gaan voor de huwelijksvoltrekking. Na afloop de groepsfoto gemaakt voor het stadhuis. De rest van de groepsfoto's hebben we bij Hotel Blooming in Bergen gemaakt. Hier was ook de receptie, het diner en het feest. 

Het weer werkte perfect mee om er een stralende dag van te maken.

Hieronder een kleine selectie van de trouweportage, klik op een foto voor een vergroting.