Huwelijk Dyfna en Jens

Dyfna en Jens ken ik al wat langer, mede doordat ik Dyfna al een paar keer voor een modellenshoot voor de lens heb gehad. Ik was dan ook zeer vereerd toen ze mij vroegen of ik hun bruiloft op 12 september 2013 wilde vastleggen, en dat kon ik natuurlijk niet weigeren.

De dag begon bij het ouderlijk huis van Dyfna, alwaar de vigasigt al begonnen was met de make-up. Altijd weer een leuk iets om te zien en om vast te leggen, als je de foto's naast elkaar legt zie je pas echt wat een verschil een goede visagist kan maken. Nadat de kleurtjes erop zaten, en de kapster haar werk ging doen, was het voor mij even tijd om naar Jens te gaan, die rustig met zijn vader, broer en vrienden thuis zat. Hij was er al helemaal klaar voor, maar natuurlijk ging ik niet weg voordat ik een paar details had vastgelegd. 

Nadat ik bij Dyfna terug kwam, was het voor haar tijd om d'r jurk aan te trekken. Ook hiervan de laatste details vastgelegd, zoals het vastritsen van de jurk en het omdoen van de sierraden. Kort nadat ze er helemaal klaar voor was kwam Jens al aanrijden in de bruidsauto. Een mooie Bentley dit keer.

De fotoshoot hielden we in de duinen van Groet, nabij het Witte kerkje. Een mooie locatie, met genoeg mogelijkheden. Het dreigde een beetje te gaan regenen, maar meer dan een paar druppels werd het gelukkig niet. Natuurlijk had ik weer tijd te kort,  :-) , maar we moesten echt richting strandpaviljoen Struin in Camperduin, want hier zou de ceremonie plaats vinden. Mooi aan het strand. 

Tijdens de ceremonie brak de zon helemaal door en was het plaatje compleet.

Na de ceremonie werden ballonnen opgelaten, en was het tijd voor de gebruikelijke groepsfoto's. Tijdens de receptie nog een aantal sfeerfoto's gemaakt, en normaal gesproken was dit voor mij het einde. Aangezien Ik ook was uitgenodigd voor het diner en het feest, mocht ik de avond ook blijven en kon ik het niet laten om nog een aantal sfeerfoto's te maken.

Al met al weer een zeer geslaagde dag met een heel mooi bruidspaar.

Hieronder een paar foto's uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.