Huwelijk Joyce en Nick

Begin september 2013... wie 1,5 jaar geleden had kunnen voorspellen dat op de trouwdag van Joyce en Nick Nederland een hele mooie, warme dag zou beleven (in de middag tegen de 30 graden aan), had er veel geld mee kunnen verdienen via de bookmakers. Maar natuurlijk hoopte het bruidspaar hierop, veel zou namelijk buiten plaatsvinden...

Ik begon de dag bij de ouders van Joyce in Schagen. De bruid had iets vertraging opgelopen bij de kapper, maar gelukkig waren er al genoeg gasten die met voorbereidingen bezig waren. Zo mochten alle dames aanschuiven bij de vigasist, en probeerden de mannen koffie te zetten :-). 

Nadat Joyce thuis kwam, kreeg ze ook het laatste laagje make-up, voor mij tijd om naar Nick te gaan, die een straat verderop met zijn voorbereidingen bezig was. Na hier het 1 en ander op de gevoelige plaat vast gelegd te hebben, vertrok ik weer naar Joyce, want die ging haar jurk aantrekken. 

Rond 10.30 uur mocht Nick zijn bruid ophalen, en liepen we inmiddels weer op schema. Altijd lekker als er rekening gehouden wordt met een kleine uitloop, zo komt de dag verder niet in de knoei! Samen stapten ze in een Rolls Royce opweg naar de eerste fotolocatie, het strand van Camperduin. Een mooie locatie aan de dijk, met vele ingrediënten. Water, landschap, mooie luchten.. Ik mocht niet klagen.

Hier hebben we ook meteen gebruik gemaakt van de auto. Deze mocht natuurlijk ook niet ontbreken op de foto's. Tijd om weer in te stappen, op weg naar de volgende locatie: Indoor Carwash Alkmaar. Het bedrijf van de vader van de bruid. Hier een aantal grappige foto's gemaakt, natuurlijk rekening houdend met de jurk en het pak. De dag was immers nog niet over.

Maar nu werd het toch echt tijd om naar Robacher's Watermolen af te reizen. Hier zou de ceremonie en het feest plaatsvinden. Nog steeds was het prima weer, en het bruidspaar wilde heel graag buiten op het landgoed trouwen, en dat kon dus doorgaan. Een gezellige, emotionele ceremonie, in de buitenlucht.

Na de ceremonie de laatste groepsfoto's maken, echter nu begon het toch wel even te regenen, en zijn we binnen verder gegaan. Nadat het bruidspaar aan tafel ging voor het diner, was het voor mij tijd om afscheid te nemen van deze mooie dag.

Hieronder een kleine selectie uit de trouwreportage, klik op een foto voor een vergroting.