Huwelijk Maaike en Michel

30 augustus 2013, mocht ik bij het huwelijk tussen Maaike en Michel zijn. De dag begon bij Michel thuis. Er waren heel wat mensen aanwezig, en dat gebeurt niet vaak. Meestal is het een drukte bij de bruid, maar nu hoefde de Michel zich dus ook niet te vervelen. Rustig kon ik zijn voorbereidingen vastleggen, om daarna naar Maaike te gaan, om daar ook de laatste voorbereidingen mee te maken.

Na de ontmoeting zijn we foto's gaan maken bij het Geesterambacht in Alkmaar. Een natuurgebied met diverse mogelijkheden. Ondanks dat het lekker weer was, was het er wel rustig, en dat was natuurlijk een voordeel. Zo konden we rustig maken wat we wilden.

Na de fotoshoot terug naar het ouderlijk huis van Maaike om daar alle familie op te halen, zodat we in 1 lange stoet richting het stadhuis van Alkmaar konden gaan voor de huwelijksvoltrekking. 

Natuurlijk was er na de ceremonie nog tijd voor de gebruikelijke groepsfoto's op de trap van het stadhuis, maar niet te lang, want de kerkelijke inzegening stond ook op het programma. Deze vond plaats in de Hervormde Gemeente te Broek op Langedijk. Een mooie dienst, in een goed verlichte kerk. Dat maakt het werk voor mij allemaal een stuk makkelijker :-). 

Na de felicitaties ging het bruidspaar met hun daggasten een rondje door langedijk varen. Om daarna het diner en feest door te zetten bij Marktzicht.

Al met al weer een hele gezellige en mooie dag!

Hieronder een paar foto's uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.