Huwelijk MariŽlle en Arjan

Een prachtig bruidspaar en een prachtig decor. Dat waren de ingrediënten voor het huwelijk van Mariëlle en Arjan. Vrijdag 23 augustus 2013 mocht ik aanwezig zijn op hun huwelijk in Kasteer de Haar in Haarzuilens. Een super mooie locatie, waarbij we vele mogelijkheden hebben. Maar voordat we daar heen gingen, moest er natuurlijk eerst nog van alles thuis gebeuren.

Toen ik aankwam bij Mariëlle thuis, had ze net haar jurk aan, en kon ik nog net de laatste details vastleggen. Nadat de jurk helemaal aanwas, kreeg iedereen een taak en werd er aan alle kanten nog hard gewerkt om de bruid nog stralender te maken (nagels, tanden, make-up, aan alles werd gedacht). Arjan stond al klaar bij de voordeur om zijn bruid op te halen, en na een mooie ontmoeting zijn we eerst naar het graf van Arjen zijn moeder geweest om daar een bloemetje neer te leggen. Nog steeds een heel mooi iets om tijdens je bruiloft aandacht aan te besteden en in te plannen.

Hierna de trouwauto ophalen en foto's maken in en bij kasteel. Super romantisch en klassiek natuurlijk. Ik kon mij prima uitleven, en het voordeel was dat ik ook naar boven mocht om van bovenuit een paar foto's te schieten.

Nadat we alle foto's hadden gemaakt, was het tijd om weer even naar huis te gaan voor de lunch, en in die tussentijd kon ik aan de slag om bedankkaarten te maken. Deze werden bij een afdrukcentrale afgedrukt in de tussentijd dat het huwelijk plaats zou vinden, en kon het bruidspaar zo aan alle gasten de eerste foto's van vandaag al meegeven. 

Het huwelijk vond plaats in de kapel van Kasteel de Haar, en daarna de receptie in het kasteel zelf. 

Hieronder een kleine selectie uit de reportage, klik op een foto voor een vergroting.