Huwelijk Patricia en Arnoud

5 juli 2013; eindelijk is de zomer begonnen. Dat kwam niet alleen door het mooie, warme weer, maar ook vooral door een stralend bruidspaar. Vandaag mocht ik het huwelijk tussen Patricia en Arnoud vast leggen.

De dag begon in het huis van Patricia en Arnoud, waar de kapster al druk bezig was met Patricia. Na wat details gemaakt te hebben ben ik naar Arnoud in Heerhugowaard gereden, om te kijken of daar ook alles al op orde was. Ook hier ging alles heerlijk relaxed. En kon ik dus ook hier mooie details vastleggen, om direct weer terug naar Patricia te gaan, want die stond op het punt om haar jurk aan te trekken. Dit is toch altijd een speciaal moment om bij te mogen zijn, vooral om ook de gespannen gezichten achter de bruid vast te kunnen leggen.

Het kon niet lang meer duren voordat Arnoud zijn bruid mocht komen ophalen, en na de ontmoeting zijn we rond het huis alvast een paar foto's wezen maken, om daarna te genieten van een heerlijke lunch. Het bruidspaar had een prima draaiboek in elkaar gezet, met lekker veel pauzes ertussen, zodat iedereen ook van alle momenten kon genieten. 

Na de lunch was het tijd om naar het Regthuis in Oudkarspel te gaan. Het moment waarom deze dag georganiseerd werd was aangebroken. Het Regthuis is een kleine, knusse trouwlocatie. Een leuke ambtenaar maakte het feestje helemaal compleet. Na de ceremonie, een paar groepsfoto's gemaakt, en daarna doorgegaan naar de kerk. Omdat we ook hier ruim op tijd waren zijn we eerst alle verdere groepsfoto's gaan maken.

De zegening van het huwelijk vond plaats in Sint Jan de Doper in Noord-Scharwoude. Een mooie dienst met live muziek, en familie en vrienden werden betrokken bij de dienst. Ze maakte het hierdoor heel persoonlijk, en daardoor ook heel mooi en bijzonder. Na de inzegening was er nog een bijzonder moment voor het bruidspaar alleen. 

Na dit emotionele moment werd het bruidspaar buiten de kerk opgewacht door alle aanwezigen, en mochten zij de rijst douche ontvangen ;-)

En nu was het tijd voor feest! Lekker op het erf bij hun thuis, genieten van het weer, en vooral van elkaar!~

Hieronder een kleine selectie uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.