Huwelijk Mieke en Erik

Vrijdag 21 juni 2013, de dag dat de zomer eindelijk moest gaan beginnen, maar ja, ze dachten er anders over, en de regen kwam behoorlijk naar beneden. Mieke en Erik hadden in de planning al een alternatief bedacht voor als het slecht weer zou zijn, en dus mocht de regen de pret niet drukken en is het uiteindelijk toch een hele leuke dag geworden.

Ik begon de ochtend bij Erik thuis, waar hij zijn voorbereidingen samen met zijn moeder trof. Stiekem werd het toch wel een beetje spannend, maar uiteindelijk zag hij er prachtig uit, maar ja, nu was het nog wachten totdat hij naar Mieke mocht om haar op te halen. Natuurlijk mocht ik eerder naar haar toe om de laatste voorbereidingen vast te leggen. De make-up het het haar was al helemaal klaar, maar de jurk was nog niet aan. Ook hier waren de gezonde spanningen duidelijk te merken, en gelukkig duurde het ook niet lang totdat ze elkaar eindelijk weer mochten zien.

Na de ontmoeting zijn we naar theater Cool in Heerhugowaard. Hier mochten we gebruik maken van diverse zalen en zo konden we toch een leuke trouwreportage maken. Hierna was het tijd om weer naar huis terug te gaan om een broodje te eten en om alle daggasten welkom te heten. Daarna ging het dan echt gebeuren, en gingen we opweg naar het stadhuis van Alkmaar. Hier zou het ja-woord gaan klinken. Na een ontspannen en leuke ceremonie, moesten we de groepsfoto's binnen maken, omdat het nog steeds vreselijk te keer ging buiten. Na de diverse groepsfoto's zijn we naar de bestuurskamer van AZ in Alkmaar gereden. Hier was de receptie. Tijdens de receptie heb ik een aantal foto's ontwikkeld zodat die op de tv schermen getoond konden worden. Dit geeft toch een extra aankleding van het feest. Toen het bruidspaar aan tafel ging, heb ik de laatste foto's van de dag gemaakt.

Omdat we niet buiten aan de slag konden, heb ik het bruidspaar een loveshoot aangeboden, zodat zij zodra ze het willen alsnog op de gewenste buiten locaties een mooie reportage kunnen laten maken. Dat is nou de "goed weer garantie" die Daniël Vos Fotografie aanbied!

Hieronder een kleine greep uit de trouwreportage, klik op een foto voor een vergroting.