Huwelijk Myrthe en Winfried

1 dag deze week was het mooi weer, en dit was ook de trouwdag van Myrthe en Winfried. Hoe kunnen ze het zo goed plannen :-).

De dag begon lekker rustig thuis bij Myrthe en Winfried. Ze waren allebei gewoon thuis, lekker ontspannen en samen ook genieten van de dag. Terwijl Myrthe in de make-up ging en de kapper haar werk kon doen, was het voor Winfried nog proberen om rustig aan te doen, en te wachten en te wachten, tot ze allebei konden omkleden. Toch ook wel een spannend moment, en voor mij altijd erg leuk om mee te maken. Natuurlijk hadden ze elkaars trouwkleding nog niet gezien, en dus was er evengoed een ontmoeting, onderaan de trap. De jurk van Myrthe was helemaal speciaal voor haar ontworpen en gemaakt door een bekende uit de familie.

Hierna zijn we naar museum BroekerVeiling gereden, voor een kleine reportage en de huwelijksvoltrekking. Een collega van Myrthe is ook trouwambtenaar, en zij mocht dan ook de huwelijksvoltrekking doen. Heel persoonlijk dus!

Na het officiele gedeelte werd er druk gefeliciteerd en hierbij mocht een drankje natuurlijk niet ontbreken. Eerst even buiten, om daarna binnen bij het museum verder te gaan. 

Hierna zijn we via het Bergense bos, even een paar foto's met de auto erbij maken, doorgereden naar Offshore in Bergen aan Zee. Het zonnetje was er lekker, een klein windje, dus prima weer voor de laatste foto's en het grote feest.

Al met al weer een hele leuke en gezellig dag!

Hieronder een kleine selectie uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.