Huwelijk Tamara en Marco

Tamara en Marco heb ik al een paar keer voor de lens gehad. Ik mocht namelijk ook hun Save the Date- en Trouwkaarten ontwerpen. Hierdoor waren ze al een een beetje gewend aan mijn manier van werken en dat scheelde weer op de grote dag. 

Op 1 juni 2013 was het dan eindelijk zover. Ze gingen nu echt Ja! tegen elkaar zeggen. De dag was wat bewolkt en de zon had moeite om echt door te breken, maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

In de ochtend begon ik thuis bij Marco in Alkmaar. Hij was blij dat er eindelijk iemand kwam, want iedereen had hem alleen gelaten... tja ook dat is het lot van de bruidegom. Gelukkig kwam er al snel versterking aan en hebben we de details van het omkleden vastgelegd. Tijd om naar Tamara in Egmond te gaan. Ook zij was nog druk bezig met het omkleden, en kon ik dus hier ook mooie details van vastleggen.

Na de ontmoeting zijn we eerst naar het strand van Egmond aan Zee gereden. Een paar foto's waren genoeg, want het waaide veel te hard om rustig aan te kunnen doen, en zo zijn we dan snel verder gegaan naar Egmond aan den Hoef bij de ruïne van Egmond. Hier was het beter vol te houden en heb ik de nodige platen kunnen schieten.

De ceremonie vond plaats in de slotkapel in Egmond aan den Hoef. Een mooie locatie met veel licht, en veel belangstelling. De kerk was goed gevuld, wat het ook altijd goed doet op de foto. Na de huwelijksvoltrekking werd de taart aangesneden en was het tijd voor de receptie. Ook deze vond in de kerk plaats. Ook hebben we hier diverse groepsfoto's gemaakt.

Nu was het tijd om naar het diner en feest te gaan. Dit vond plaats in het AZ stadion van Alkmaar. Na een paar foto's was het voor mij alweer tijd om afscheid te nemen.

Hieronder een selectie uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.