Huwelijk Dieuwertje en David

Een stralend mooie dag was het op 31 mei 2013. En dat niet alleen vanwege het mooie weer, maar vooral het bruidspaar Dieuwertje en David straalden de gehele dag van oor tot oor. 

De dag begon om 08.00 uur bij de ouders van Dieuwertje in Wijdenes. In alle vroegte werd er al hard gewerkt aan de grote dag. De broodjes werden gesmeerd, de tuin werd in orde gemaakt en natuurlijk waren de kapster en de visagist druk in de weer met de bruid. Nadat ik een aantal foto's van deze voorbereidingen had gemaakt ben ik naar David in Hoorn gereden om daar de laatste details van zijn voorbereidingen vast te leggen. Hier was het een stuk rustiger dan bij de bruid, maar goed dat is weer het voordeel van de bruidegom. Rustig wakker worden, koffie drinken en wachten tot het tijd is om je pak aan te trekken en je bruid te mogen ophalen.

Na de ontmoeting zijn we naar het Oostereiland in Hoorn gereden om in de binnentuin de foto's te gaan maken. Omdat dit aan het ijsselmeer ligt hebben we natuurlijk ook wat foto's gemaakt aan het water. De zon bleef volop schijnen, en dus kon ik hier ook gebruik van maken, door wat leuke effecten toe te passen.

Na de reportage was het tijd om weer terug te keren naar Wijdenes. Hier stond de lunch inmiddels helemaal klaar. Na de lunch hebben we in de tuin diverse groepsfoto's gemaakt, om daarna naar de kerk te gaan in Oosterleek, alwaar de huwelijksvoltrekking zou plaatsvinden.

De moeder van Dieuwertje is BABS, en zij mocht dan ook haar dochter en schoonzoon in het echt verbinden. Toch wel een heel bijzonder iets. Na de ceremonie was het natuurlijk tijd voor een groot feest, en voor mij tijd om afscheid te nemen van dit mooie bruidspaar.

Hieronder een selectie uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.