Huwelijk Jacintha en Wouter

Op 30 mei 2013 mocht ik het huwelijk tussen Jacintha en Wouter vastleggen. De dag begon in Heiloo, bij de ouders van de bruid. Natuurlijk wilde ik ook de voorbereidingen van Wouter meemaken, dus tussendoor even naar Alkmaar om te zien hoe het er daar aan toeging. Nadat ik diverse foto's had gemaakt van het omkleden van Wouter was het weer tijd om naar Heiloo te vertrekken. Precies op tijd terug bij Jacintha voor de laatste details van het aantrekken van de jurk. Nadat Wouter zijn bruid had opgehaald zijn we op weg gegaan naar de foto locaties. Gekozen was voor Life 072, een te gekke plek! Een grote loods met eigenlijk helemaal niets meer dan stof en palen, maar wel hele mooie lichtinval. Daarnaast hebben ze buiten een grote graffitimuur. En hier stond een grote verrassing te wachten voor Jacintha. Wouter had helemaal speciaal hun "logo' op de muur laten zetten, en hier hebben we natuurlijk wat speciale foto's van gemaakt. Hierna was het tijd om nog naar de binnenstad van Alkmaar te gaan voor een aantal foto's op de bekende locaties. Na een heerlijke lunch in Heiloo was het eindelijk zover... Tijd om te gaan trouwen. In het stadhuis van Alkmaar vond de ceremonie plaats, om daarna het feest en diner voort te zetten bij Grand Hotel Alkmaar.

Hieronder een selectie uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.