Huwelijk Marleen en Hilco

De dag begon in alle vroegte, maar helaas wel in de stromende regen. De voorspellingen waren ook niet al te best, toch stond 24 mei 2013 in het teken van het huwelijk tussen Marleen en Hilco. Om 07.30 uur melde ik me bij Marleen, waar ze bij haar ouders thuis in Heerhugowaard werd opgemaakt door haar zus. Natuurlijk wilde ik ook even kijken hoe het bij Hilco ging, dus ook daar een aantal sfeerfoto's gemaakt van de voorbereidingen. Om 09.30 uur mocht Hilco zijn aanstaande vrouw ophalen, gelukkig was de zon al doorgekomen, en kon dit geheel naar wens gebeuren. Iedereen buiten genietend van dit moment. Na de ontmoeting zijn we naar basisschool Atalanta gegaan, hier was een groot onthaal voor juf Marleen. De hele school wilde ze natuurlijk zien, maar de grootste eer was voor haar eigen klas. Na vele cadeautjes werden er lekkere cupcakes uitgedeeld, en was het voor ons tijd om weer richting huis te vertrekken voor een brunch. Ook was het nu tijd om al een aantal familiefoto's te maken. Gelukkig was het nog steeds droog. Rond 12.00 uur waren we in Groet bij het Witte Kerkje aangekomen voor de trouwreportage, dit was de locatie waar ze straks het ja-woord aan elkaar zouden geven. Het begon zachtjes te regenen, dus zijn we even in de auto gaan zitten. Na een paar minuten konden we weer verder gaan en zijn we de duinen in gelopen. Hier brak de zon helemaal door, en konden we diverse foto's maken. Omdat we nog tijd overhadden, zijn we nog naar Hargen aan Zee gereden, om hier ook nog een aantal foto's te gaan maken. Om 14.30 uur was het moment daar. Een mooie ceremonie met een lach en een traan. Na de ceremonie naar buiten voor de groepsfoto, maar het begon hard te regenen en zelfs te onweren. De groepsfoto hebben we uiteindelijk binnen in de kerk gemaakt. Na een aantal minuten wachten, konden we redelijk droog naar de auto lopen, om het feest voor te zetten bij Merlet in Schoorl. Na het aansnijden van de taart nog een paar foto's gemaakt en was het voor mij alweer tijd om afscheid te nemen.

Hieronder een aantal foto's uit de reportage. Klik op een foto voor een vergroting.