Huwelijk Marlies en Marcel

Regen en zware onweersbuien, dat waren de voorspellingen op vijdag 12 april 2013. De dag dat Marlies en Marcel wilden gaan trouwen. Maar gelukkig viel het uiteindelijk allemaal mee, en op de belangrijkste momenten was het droog. Wel fris, maar de trouwreportage konden we gewoon buiten maken. Tijdens de ceremonie begon het wel hard te regenen, maar goed, dat mocht de pret niet drukken, we zaten immers binnen.

De dag begon in Zwaag, bij het huis van Marlies en Marcel. Marcel was er al helemaal klaar voor, dus ben ik even bij Marlies gaan kijken om daar ook de laatste details vast te kunnen leggen om vervolgens weer terug te gaan naar Marcel waar de Rolls Royce inmiddels gearriveerd was. Voor Marcel was het eindelijk tijd om Marlies op te halen om daarna direct door te gaan om de trouwreportage te maken. Dit hebben we in Hoorn en omgeving gedaan. De trouwceremonie was in de Statenlogement in Hoorn. Een super mooie locatie met een hele romantische sfeer. De kerkelijke inzegening was in de Lourdeskapel in Zwaag. Tijdens de dienst begon de zon steeds meer door te breken en dat gaf een hele aparte sfeer door de glas in lood ramen. Na de inzegening konden we toch buiten de groepsfoto maken en kon het bruidspaar naar Oudendijk vertrekken om bij Le Mere Anne de receptie te houden. Tijdens de receptie heb ik nog een paar sfeerfoto's gemaakt en nog een paar groepsfoto's. Al met al weer een hele leuke en bijzondere dag.

Hieronder een kleine selectie uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.