Huwelijk Janneke en Antoon

Een paar maanden geleden mocht ik al de trouwkaart voor Janneke en Antoon ontwerpen, en gister op 5 april 2013 was het eindelijk zover. Na maanden van voorbereiden gingen ze vandaag dan eindelijk JA! tegen elkaar zeggen.

De dag begon in alle vroegte op de boerderij, het voordeel voor mij was dat Janneke in haar eigen huis was en Antoon in het huis van zijn ouders. Zo kon ik van beide hun voorbereidingen goed vastleggen. Na een mooie ontmoeting gingen we eerst op de boerderij de trouwreportage maken. Eerst met de paarden, daarna in de stal tussen de koeien, om vervolgens nog hier en daar een paar foto's te maken. Inmiddels was het tijd om met een oude brandweerauto richting Hauwert te gaan. Het huwelijk ging plaatsvinden bij Robacher's. Ook dit weer helemaal in de sfeer van hun thuis; het boeren leven.

Na de ceremonie, waarbij een uil de ringen kwam aanvliegen, hebben we nog een paar groepsfoto's gemaakt en zijn we op het landgoed van Robacher's Watermolen nog een kleine trouwreportage gaan maken.

Al met al een hele geslaagde dag! 

Hieronder een aantal foto's uit de reportage. Klik op een foto voor een vergroting.