Christmas & Winterfair

Op 7,8, 9 en 14 en 15 december 2012 kunt u mij vinden op de Christmas & Winterfair in Museum Broekerveiling.

Ik sta hier met een mobiele fotostudio om u, uw kinderen of uw gezin te fotograferen. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Achteraf kunt u de foto's terug zien in de afgeschermde webshop op deze website. U heeft dan de mogelijkheid om de foto's wel of niet te bestellen, in elke gewenste afdruk mogelijkheid.

Ook heb ik een aantal foto cadeau artikelen welke u tegen beursprijzen kunt verkrijgen.

Nutuurlijk heb ik ook mijn trouwalbums mee en diverse (trouw)kaarten.

Graag tot ziens op 1 van de dagen!

openingstijden:

Vrijdag 7 en 14 december van 11.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 8 en 15 december van 11.00 tot 21.00 uur
Zondag 9 en 16* december van 11.00 tot 18.00 uur

* zondag 16 december heb ik andere verplichingen en zal ik niet aanwezig zijn.

"De oudste groenteveiling ter wereld is dit jaar alweer voor de negende keer de locatie voor de leukste en gezelligste kerstmarkt in de regio. Op 7,8, 9 en 14, 15, 16 december worden de historische lighallen omgetoverd tot een sfeervolle Christmas & Winterfair, die jaarlijks door duizenden mensen wordt bezocht. Het is een volledig overdekte en verwarmde markt.

Onder de historische balken van het museum staan zo'n 50 kramen opgesteld. U kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop: sieraden, kerstartikelen, snoeperijtjes, eten & drinken. De vele gezellige kramen staan vol met sfeervolle producten."