Huwelijk Mandy en Sjoerd

Op 14 september 2012 mocht ik het huwelijk van Mandy en Sjoerd fotograferen in hartje Amsterdam. Het regende best, wat wel jammer was, maar gelukkig hadden we droge momenten tijdens de reportage.

Zoals gebruikelijk begon ik de dag bij de bruid thuis, in dit geval het huis van de bruid en bruidegom. Een gezellige chaos, waarvan iedereen denk komt dit nog goed vandaag? Ja het kwam allemaal goed en iedereen was op tijd klaar toen Sjoerd zijn bruid kwam ophalen. Na de ontmoeting zijn we het centrum van Amsterdam in gereden en tijdens de droge momenten op een aantal verschillende locaties foto's gemaakt. De grachten, De Magere Brug, en het Eye Museum waren het decor. Prima locaties.

Na de reportage zijn we naar de Buiksloterkerk in Amsterdam gereden alwaar de ceremonie plaats vond. Hier kwam ook een collega erbij die de ceremonie kwam vastleggen op film. Na de ceremonie vond hier ook de receptie plaats, en hebben we binnen in de kerk de groepsfoto's gemaakt. Hierna is het bruidspaar weer even naar huis gegaan om op te frissen, lekkere champange te drinken en even bij te komen, om daarna weer te vertrekken naar de locatie voor het diner en het feest bij "De Lizboa" een partyboot aan de Veemkade in Amsterdam.

Hieronder een kleine selectie uit de reportage, klik op een foto voor een vergroting.