Huwelijk Katrien en Pim

Katrien en Pim wonen in Amsterdam, maar ze trouwden in het mooie Edam. Een prachtige locatie, zowel voor de foto's als om gewoon de dag door te brengen. Je hebt alles in de buurt, mooie gebouwen, stukken groen en je bent zo bij het water.

Gelukkig mocht het ook een beetje gek, dus na een aantal "gewone" foto's was het tijd om het 1 en ander uit te proberen en het bruidspaar hun gang te laten gaan, en dit resulteerde in een geweldige reportage, waarvan hieronder een aantal foto's alvast te zien zijn.

De dag begon bij de ouders van Katrien, waar de laatste hand werd gelegd aan de visagie, om daarna de jurk aan te kunnen trekken. Precies op tijd kwam Pim zijn bruid ophalen en konden we starten met de fotoreportage. Hierna een korte pauze, om daarna dan echt te gaan trouwen! De BABS was een bekende van katrien, wat het allemaal persoonlijk, en een stuk gezelliger maakte. Hierna werd het huwelijk ingezegend in de Grote Kerk van Edam. Ook weer een hele mooie locatie. De Koster wist mij te vertellen dat ik van boven mooie overzichts foto's kon en mocht maken. En inderdaad na vele treden kon ik boven in de kerk heen en weer lopen en zo van bovenaf foto's maken. Met hoogtevrees was het nog best lastig, maar het resultaat is erg bijzonder.

Al met al een zeer geslaagde dag. Klik op een foto voor een vergroting!