Huwelijk Melanie en Dennis

Op 7 september trouwden Melanie en Dennis in het gemeentehuis van Alkmaar.

De dag begon bij Melanie thuis in Egmond aan Zee, waar ze net terug kwam van de kapper. Nog snel een broodje eten en de kaarten lezen, om daarna de jurk aan te trekken en te wachten tot ze zou worden opgehaald door Dennis. Natuurlijk liet hij niet al te lang op zich wachten en konden we na de ontmoeting beginnen aan de fotosessie. Eerst in de duinen van Egmond aan Zee, en daarna verder rond de molen van Piet in Alkmaar. Prima locaties en het weer speelde prima mee.

Direct zijn we doorgereden naar het gemeentehuis waar de ambtenaar ons al stond op te wachten, samen met vele vrienden en familieleden. Na de ceremonie hebben we de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt, en ging het bruidspaar door naar "De Vestibule" om hier een hapje te eten en daarna het feest te laten beginnen.

Hieronder een kleine selectie uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.