Huwelijk Marijke en Sjors

Marijke en Sjors wilde heel graag hun trouwfoto's tussen de koeien maken, erg leuk en origineel! Gelukkig speelde het weer ook goed mee. De dag begon natuurlijk eerst met alle voorbereidingen bij Marijke thuis. Nadat de visagie klaar was werd het tijd om de jurk aan te trekken, en te wachten op Sjors. Na de ontmoeting, een kopje koffie en wat lekkers erbij zijn we naar de weilanden gereden waar de afspraak was gemaakt. Gelukkig stonden de koeien redelijk dichtbij en stonden ze ons al op te wachten en konden we meteen aan de slag. Er was een kleine picknick meegenomen, waar ook de koeien erg blij mee waren. Dit leverde een aantal unieke foto's op en veel gelach.

Na een uurtje was het echt tijd om terug te keren, omdat er een heerlijk lunch klaar stond bij de ouders van Sjors. Hier heb ik een aantal mooie detail foto's kunnen maken. Nadat iedereen genoeg had gegeten hebben we nog een paar groepsfoto's in de tuin gaan maken en was het tijd om naar de kerk in Benningbroek af te reizen. Hier vond het Burgerlijke huwelijk plaats, na afloop was de receptie buiten de kerk. Hierna was het voor mij tijd om afscheid te nemen.

Hieronder een kleinde selectie uit de trouwreportage, klik op een foto voor een vergroting.