Huwelijk Marcella en Mark

Na een aantal zeer slechte dagen met alleen maar regen, was het op vrijdag 20 juli 2012 een stralend mooie dag voor Marcella en Mark om hun ja-woord tegen elkaar te kunnen zeggen.

De dag begon om 08.00 uur bij het ouderlijkhuis van Marcella. Rond deze tijd was de kapster ook aanwezig om kon ik vanaf het begin een aantal sfeerfoto's maken. Tussendoor even naar Mark geweest die nog rustig aan de koffie zat. Van hem ook een aantaf foto's kunnen maken tijdens het aankleden en de rest van alle voorbereidingen. Hierna natuurlijk weer terug naar Marcella want die was precies op schema om haar jurk aan te trekken. Ook dit ging helemaal soepel en dus mocht Mark om 10.00 uur zijn bruid komen ophalen.

Na de ontmoeting zijn we in en rond Hoorn de trouwreportage gaan maken. Zo zijn we in het Mariapark geweest, bij de oude hoofdtoren in de haven en bij de Oostertoren. Genoeg verschillende locaties om mooie foto's bij te maken. Na deze fotosessie was het tijd om terug te gaan naar Zwaag om de lunchen en de familie op te halen. Zij mochten allemaal in de bus die ze naar de trouwlocatie bracht; Kasteel Radboud in Medemblik. Omdat we hier ruim op tijd waren kon ik nog even van de gelegenheid gebruik maken om nog wat foto's te maken van het bruidspaar aan het water.

Om 14.00 uur begon de ceremonie. Hierna de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt en was het tijd om naar de receptie te gaan. Deze werd gehouden bij de Witte Valk in Zwaag.

Hieronder een kleine selectie uit de trouwreportage. Klik op een foto voor een vergroting.