Huwelijk Mariska en Arjan

In het Huisduinerkerkje werd op 29 juni 2012 het huwelijk tussen Mariska en Arjan voltrokken. Maar voordat we daar aankwamen ging er natuurlijk nog wat aan vooraf.

De dag begon bij de ouders van Mariska thuis. Zowel de kapper als de visagiste waren er druk bezig om Mariska er op en top uit te laten zien. Tussendoor ben ik naar Arjan gereden om daar ook de voorbereidingen vast te kunnen leggen, om vervolgens weer naar Mariska te gaan die klaar stond om haar jurk aan te doen. Nu iedereen klaar was kon Arjan zijn bruid voor het "eerst" ontmoeten. Mariska stond op de eerste verdieping op het balkon en Arjan stond in de tuin. Erg origineel en mooi voor de foto's.

Nu was het tijd voor de trouwreportage. We zijn in een parkje geweest, op de dijk bij de vuurtoren van Den Helder en bij Willemsoord. Allemaal prima plekken om mooie foto's te kunnen maken met verschillende achtergronden.

Tijd om even op te frissen, te genieten van de lunch en door naar Huisduinen om dat toch echt te gaan doen waarvoor deze dag was georganiseerd; elkaar het Ja-woord geven! Nadat dit was gebeurt hebben we de gebruikelijke groepsfoto gemaakt en was het tijd voor de receptie bij Flore (Landal)  in Julianadorp.

Hier heb ik nog een paar sfeerfoto's gemaakt en was het voor mij tijd om afscheid te nemen van het Bruidspaar.

Hieronder een kleine greep uit de reportage. Klik op een foto voor een vergroting.