Huwelijk Channa en Roel

Op 21-06-2012 mocht ik de trouwreportage van Channa en Roel maken. De dag begon bij hun eigen huisje in Anna Paulowna waar de kapper net begonnen was met de make-up en het haar van Channa. Om 11.00 uur kwam Roel samen met de kids in een oude Volkswagen van trouwbusje.nl zijn bruid ophalen om door te gaan naar de locaties voor de trouwreportage(s). De ouders van Channa waren met de boot uit Amsterdam komen varen, een speciaal item die we konden gebruiken voor de foto's. Daarnaast zijn we ook nog in de poldertuin geweest en zijn we tussendoor nog gestopt bij een molen, wat het ook altijd goed doet op de foto.

Na de lunch was het tijd om naar het Huisduinerkerkje te gaan, om dan eindelijk het Ja-woord tegen elkaar te zeggen. Na een gezellige en leuke ceremonie was het tijd voor de receptie en het feest. Dit werd gevierd bij de Marineclub in Den Helder.

Hieronder een paar foto's uit de reportage. Klik op een foto voor een vergroting!