Huwelijk Mandy en Rob

Op 20-10-2009 zijn Mandy en Rob gertrouwd, maar nog altijd hadden zij feest gegeven. Daar werd het nu toch echt een keer tijd voor, en dus vierden zij op 16-06-2012 hun trouwdag. De dag begon in Schagen bij "de koeienhemel" met een lekker hapje en drankje om daarna rond het Slot van Schagen een aantal foto's te maken. Rob en Mandy wilden ook graag bij hun in de winkel een aantal foto's gemaakt hebben, Dus zijn we naar "De Beeldhouwerij 't Filiaal" in Anna Paulowna gereden. Na hier nog een fotoshoot gehouden te hebben was het tijd voor de receptie, het eten en het feest. Dit vierden zij bij "Veer" op landgoed Hoenderdaell te Tuitjenhorn. Tijdens het eten heb ik een aantal foto's ontwikkleld zodat ze op de beamer te zien waren tijdens een feest, altijd een extra leuke aankleding.

Een greep uit de foto's is hieronder terug te zien, klik op een foto voor een vergroting.