Huwelijk Maria en Frank

8 juni 2012 was de dag voor Maria en Frank.

De dag begon bij Maria thuis met de voorbereidingen, en het wachten op Frank. Hij was mooi op tijd, en ze kozen ervoor om elkaar boven te ontmoeten, even een intiem momentje met z'n 2, om daarna samen naar beneden te komen zodat ook iedereen eindelijk "de jurk" kon zien. Een paar foto's gemaakt en deze meteen verwerkt als bedankkaartje, zodat die meteen afgedrukt kon worden tijdens het eten. Nu was het tijd om te gaan trouwen in het gemeentehuis van Den Helder, om daarna foto's te gaan maken. Omdat het flink aan het stormen was hebben we ervoor gekozen om binnen foto's te gaan maken bij de oude werf. Hier konden we ook de oude leegstaande gebouwen in, wat natuurlijk een extra sfeer geeft.

Omdat we het stiekem toch wel leuk vonden om nog een paar buiten foto's te gaan maken zijn we eerst de dijk bij de vuurtoren opgereden om foto's te maken met de auto erbij. Echter was het voor Maria haast niet te doen om te blijven staan met d'r jurk, wat voor de foto's natuurlijk erg spontane foto's opleverde. Tijd om snel naar de receptie te gaan, deze was bij Paal 6 in Callantsoog. Ook hier de storm proberen te bedwingen om nog een paar foto's op het strand te maken.

Nu was het tijd om rustig te gaan eten en zat mijn dag er weer op. Hieronder een klein resultaat van de reportage.