Huwelijk Astrid en Nico

Op de dag dat Venus voor de zon verscheen, en het ook nog eens 06-06-12 is, zou een prima dag zijn om te trouwen. En dat deden Astrid en Nico dan ook.

Ik begon de dag bij Astrid thuis, om daarna even naar Nico te gaan om daar wat details vast te leggen, en toen weer terug naar Astrid die inmiddels ook haar jurk al aanhad. Na de ontmoeting hebben we een aantal groepsfoto's gemaakt in de tuin. Helaas regende het flink, dus zijn we voor de fotoshoot naar de Vlindorado in Waarland gegaan. Een prima locatie, met veel groen en natuurlijk vele vlinders in alle kleuren.

Na de fotoshoot was het dan echt tijd om elkaar het Ja-woord te gaan geven. Dit gebeurde in het Gemeentehuis van Heerhugowaard. Na het huwelijk zijn ze doorgereden naar de Ontmoetingskerk in Heerhugowaard, voor de inzegening van het huwelijk. Een mooie dienst en een mooie locatie als het gaat om foto's te maken.

Gelukkig werd het droog en kwam de zon zelfs tevoorschijn, zodat we toch nog een kleine fotoshoot buiten op het strand van Hargen aan Zee konden houden, om daarna het feest te gaan vieren bij De Bokkesprong in Schoorl.

Tijdens het diner heb ik een aantal foto's ontwikkeld zodat ze de gehele avond op de beamer te zien waren voor alle gasten die er overdag niet bij konden zijn.

Deze dag heb ik mogen samenwerken met Rainbow Video, een leuke collega waarmee ik het prima kan vinden, en dus zo een gouden team wist te vormen. Hieronder een klein resultaat van deze mooie dag.

klik op een foto voor een vergroting.