Huwelijk Thessa en Jack

2 juni 2012, een hele mooie dag voor het huwelijk van Thessa en Jack. Ook vandaag waren de voorspellingen niet super, maar dat bleek weer eens een verkeerde voorspelling, en dus hadden we prima weer om op diverse buitenlocaties de fotoshoot te gaan houden. Na de ontmoeting in Heerhugowaard zijn we eerst in deze omgeving een aantal foto's gaan maken in het park van Luna. Om daarna door te reizen naar de Rijp. Ook hier een aantal mooie foto's kunnen maken voordat we naar het Raadhuis gingen, een heel klein, maar hele mooie locatie om in te trouwen. Na de ceremonie hebben we hier ook de groepsfoto's kunnen maken.

Na vele voorbereidingen zijn ze nu eindelijk getrouwd, en dat is natuurlijk een feestje waard. Dit feest werd gehouden bij Skeef in Heerhugowaard, met mooi uitzicht over het strand van Luna. Hier vond ook de receptie en het diner plaats.

Al met al weer een geslaagde dag, met hieronder alvast een klein voorproefje van de fotoreportage.

klik op een foto voor een vergroting.