Huwelijk Iris en Matthijs

Vrijdag 1 juni 2012 was het de beurt aan Iris en Matthijs om elkaar het Ja-woord te geven.
Dit gebeurde in de gemeente Anna Paulowna.

Na de ontmoeting hebben we op 2 diverse locaties foto's gemaakt. Eerst zijn we naar de Poldertuin gereden, om daarna door de reizen naar Landgoed Hoenderdaell, het dierenpark. Hier zijn we vooral voor de omgeving terecht gekomen, het vele groen doet het altijd goed als foto omgeving.

Na de fotoshoot was het echt tijd om te gaan trouwen. Dit deden ze in de oude hervormde Kerk van Anna Paulowna. Een mooie locatie, en voor mij het voordeel omdat aan de zijkanten ook een mogelijkheid is om van bovenaf de foto's te kunnen maken. Zo heb je altijd een goed overzicht.

Na het officiële gedeelte werd het tijd voor het feest. Dit vond plaats bij Brekers in Callantsoog. Eerst nog een receptie, daarna een heerlijk buffet zodat met een goed gevulde maag het feest kon starten. Tijdens het buffet kon ik de eerste foto's ontwikkelen zodat deze in de avond op de beamer getoont konden worden. Een extra leuke aankleding van het feest, en de gasten die overdag er niet bij konden zijn kregen zo toch nog een idee van deze speciale dag! Met hieronder een klein resultaat.

klik op een foto voor een vergroting.