Huwelijk Diana en Bart

Donderdag 31 mei 2012 mocht ik het huwelijk van Diana en Bart fotograferen.

De dag begon al vroeg, om 08.45 uur stond Bart klaar om zijn Bruid in Kamerik op te gaan halen. Diana was er nog niet helemaal klaar voor, dus kon in van de gelegenheid gebruik maken om de laatste details nog vast te leggen. Na de ontmoeting zijn we naar Kasteel de Haar in Haarzuilens gereden. Een hele mooie en romantische omgeving, prima geschikt voor de fotoshoot. We hadden het geluk dat ik ook van bovenuit in het kasteel foto's mocht gaan maken. Deze foto's heb ik tijdens de lunch verwerkt tot een bedankkaartje, zodat deze bij de 2 uur service afgedrukt kon worden, zodat alle gasten 's avonds na het feest een bedankfoto kregen.

om 13.30 uur vond het huwelijk plaats in het stadhuid van Woerden, om daarna het huwelijk in te zegenen in de Sint Bavo Kerk in Harmelen. Het feest vond plaats bij de ouders van Bar, hier stond een heerlijke bbq klaar.

Ondanks alle voorspellingen hebben wij prima weer gehad voor de fotoshoot, met hieronder alvast een kleine resultaat! Klik op de foto voor een vergroting!