Huwelijk Malou en Frank

Op dinsdag 29 mei 2012 mocht ik weer een keer in Alkmaar een trouwreportage fotograferen. Het was al weer een tijdje geleden, door de vele mond op mond reclame kom je door heel het land heen en blijft Alkmaar op een laag pitje staan.

De dag begon met de ontmoeting van Malou en Frank. Ze waren allebei op de dezelfde locatie, maar allebei in een eigen ruimte om om te kleden. Ze zagen elkaar pas door allebei een deur open te doen, ook een erg leuk idee!

Na de ontmoeting zijn we in de binnenstad een aantal foto's gaan maken om daarna weer terug te gaan om de familie op te halen. Het bruidspaar had een Tuk Tuk van "Rene's Tuk Tuk service, uit Alkmaar" geregeld als trouwvervoer. Omdat ze trouwden in de binnenstad en later het diner en het feest hadden bij "De Hertenkamp" was dit een prima vervoersmiddel.

Na de ceremonie hebben we de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt, om daarna bij de feestlocatie nog een paar foto's te maken van het bruidspaar in het aanliggende park.

Al met al weer een geslaagde dag!

Hieronder staan een paar foto's van de dag. Ook leuk om te zien wat het verschil doet met een foto tussen zwart/wit en zwart/wit met een kleur terug te laten komen. Klik op de foto voor een vergroting.