Huwelijk Jessica en Sven

Woensdag 17 mei 2012 was de grote dag van Jessica en Sven.

De dag begon bij Jessica d'r ouders in Wognum. Nadat ze ruim op tijd d'r jurk aanhad en de visagie helemaal klaar was, hebben we alvast wat familie foto's gemaakt in de tuin, om daarna rustig te wachten op Sven, die haar hier zou komen ophalen. Na de ontmoeting zijn we naar de schouwburg het Park in Hoorn gereden. Hier vond de huwelijks ceremonie plaats. Een mooi gebouw, veel licht en overzicht. Ik kon mij hier dus ook prima uitleven.

Na een leuke ceremonie was het tijd voor een borrel en aansluitend een korte trouwreportage. Het was vooral de bedoeling om de dag in beeld te brengen zoals het liep, aangevuld met een kleine fotoshoot op voor het bruidspaar speciale locaties.

In de tussentijd was de familie al richting de eetlocatie (B)eet! gereden, om ons hier op te vangen. Tijdens het diner heb ik rustig wat foto's kunnen ontwikkelen, zodat deze bij de feestlocatie op de beeldschermen gedraaid konden worden. Het feest was ook in Hoorn, bij cafe JP. Hier nog een aantal sfeerfoto's kunnen maken van de gasten en het bruidspaar.

Klik voor een vergroting op de foto.