Huwelijk Manuela en Arjen

Vrijdag 20 april 2012 mocht ik voor Manuela en Arjen hun trouwreportage maken. De dag begon bij de ouders van Arjen in Oudorp. Het is gewoon leuk om ook aandacht te besteden aan de Bruidegom met zijn voorbereidingen, al hebben die het altijd een stuk makkelijker. Arjen had zijn pak dan ook snel aan, om daarna een gezin's foto te maken in de tuin.

Nu was het tijd om te gaan kijken bij Manuela. Ik trof haar aan in hun eigen huisje in Heerhugowaard, nog druk bezig met de kapper, alijd leuke momenten om vast te leggen, want de vraag aan het begin, komt dit haar ooit nog goed? Natuurlijk kwam het goed, dus was het tijd om de jurk, speciaal gekocht bij "De Witte Markies" aan te trekken. Ondertussen kreeg Arjen het verlossende telefoontje dat hij eindelijk zijn bruid mocht komen ophalen.

Dit deed hij in een rode Caddilac De Ville uit 1960. Een hele mooie combinatie, rode auto, zilver kleurig pak en een creme witte trouwjurk. Gelukkig viel het weer ook mee, de voorspellingen waren slecht, maar het bleef droog en de zon kwam zelfs door tijdens de "ontmoeting".

Op een aantal verschillende plaatsen in Heerhugowaard hebben we de trouwreportage gemaakt. Zo zijn we o.a. in het park van luna geweest en bij de bollenvelden. Om hierna door te gaan naar de huwelijksvoltrekking in het Poldermuseum in Heerhugowaard. Als "babs" hadden ze Caberatier Jelle Kuiper gevraagd, en dat was zeker geen verkeerde keus! Echt een aanrader voor veel bruidsparen.

Na veel lachen en het ja-woord, was het tijd voor het diner bij Babylon in Heerhugowaard, waar ook het feest tot in de late uurtjes plaatsvond. Al met al weer een hele leuke en bijzondere bruiloft, waarvan dit een kleine greep uit het resultaat is:

(klik op een foto voor een vergroting)