Huwelijk Fanny en Chris

Gister, vrijdag de 13e april 2012, durfden Fanny en Chris het aan, ze gingen trouwen! De weers voorspellingen waren niet al te best, maar uiteindelijk hadden ze prachtig weer en konden we overal foto's maken waar ze graag wilden.

Ik begon de dag in Broek op Langedijk. Chris ging Fanny ophalen bij haar ouderlijk huis op een bijzonder manier. Hij had een schuitje gehuurd bij Museum Broekerveiling, en kwam in dit liefdesbootje zijn bruid ophalen. Hier wist zij niets van, dit maakte het natuurlijk extra leuk! Na wat familiefoto's zijn we met de auto naar het strand van Hargen gereden, om hier wat foto's te maken met aan de ene kant de zee als achtergrond en aan de andere kant het landschap. Op deze locatie is het ook mooi om gebruik te maken van de dijk, zodat ook hoge en lage (standpunt)  foto's te maken. En zeker met de hollandse lucht op de achtergrond zijn dit super plaatjes geworden.

Hierna zijn we via een landweggetje (en natuurlijk even gestopt voor wat foto's met de trouwauto erbij) naar wat bollenvelden gereden. Hier stonden de narcissen nog vol op in bloei, een blauwe lucht met mooie wolken en een mooie bruidspaar... Een betere combinatie mag je als fotograaf niet wensen :-).

Nu was het echt tijd om naar het witte kerkje van Groet af te reizen, want hier gingen ze dan echt "ja" tegen elkaar zeggen. Na een bijzondere ceremonie, waarbij de broer van Chris een hele mooie speech gaf, was het tijd voor de gebruikelijke groepsfoto's.

Hierna nog even kort meegeweest naar "De Moriaan" in Warmenhuizen. Hier was de receptie en heb ik het begin van het diner op de foto gezet.

Al met al een hele mooie en leuke dag!