Huwelijk Karla en Osmond

Op zaterdag 7 april 2012 mocht ik het huwelijk tussen Karla en Osmond vastleggen.

We ontmoeten elkaar op de locatie waar alles de hele dag zou plaatsvinden: Robacher's watermolen in Hauwert. Een super mooie locatie, met een heel vriendelijk personeel, waar je je echt gast bent en dus ook zo voelt.

Aangezien de familie ook aankwam rond dezelfde tijd hebben we eerst gezellig wat gedronken en gekletst, zodat Karlo d'r trouwjurk nog niet zichtbaar was. Toen eenmaal iedereen binnen was gingen wij naar buiten om alvast wat foto's te gaan maken. De sfeer was direct al ontspannen, dus dat leverde al snel mooie beelden op. Helaas begon het lichtjes te hagelen en zijn we binnen verder gegaan. De mogelijkheden op dit landgoed zijn erg divers, dus dat was ook helemaal niet erg.

Om 15.00 uur begon de ceremonie, direct gevolgd door de kerkelijke inzegening. Na deze plechtigheden die in zowel het Nederlands en in het Spaans werden gedaan (de bruid is geboren in Mexico, haar familie was overgekomen vanuit daar), konden wij daarna weer rustig verder met de fotosessie. Omdat we alles op 1 locatie hadden konden we overal rustig de tijd voor nemen. Om 18.00 uur stond het eten voor ons klaar, en na deze heerlijke gerechten was het tijd voor een feestje! En dat lukte prima!