Huwelijk Anneloes en Patrick

Gister (24 februari 2012) mocht ik bij de bruiloft van Anneloes en Patrick aanwezig zijn om de foto's te verzorgen. Voor mij een bijzonder moment, omdat ik voor het eerst de foto's mocht verzorgen van een bruiloft binnen de familie.

Deze dag zou ik samen werken met Sander Schoon van "Schoon Producties" uit Broek op Langedijk. Een leuke en goede collega, waarmee ik kort geleden ook al heb kunnen samenwerken tijdens een bruiloft. Hierdoor wisten we ook wat we van elkaar konden verwachten.

De dag begon al vroeg bij het opmaken van Anneloes, om daarna even tussendoor naar Patrick te gaan om het ophalen van de bloemen bij te wonen. Hiernaar weer terug naar Anneloes om de details vast te leggen bij de kapper. Voor ons altijd weer leuke momenten om de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom mee te maken. Nadat ze elkaar hadden "ontmoet" zijn we naar Groet gereden om daar de foto's te maken bij het Groeter Kerkje, omdat ze hier ook eind van de middag gingen trouwen. Hier zijn we ook nog even de duinen in gelopen en daarna lekker kunnen genieten van een picknick. Het weer was prima, dus die hielden we lekker buiten voor het kerkje. Het tijdschema was prima in orde en zo hadden we overal ruim de tijd voor, wat gewoon veel rust geeft op deze dag.

Toen de buiken gevuld waren zijn we terug gegaan om de daggasten op te gaan halen, en hier begon de grote verrassing voor alle daggasten, ze werden opgehaald door heuze Big-Limo Hummer's! Niet vragen hoe, maar ze kregen ze netjes in alle straten voor de deur gereden! Met veel lol werd iedereen netjes afgezet bij het Groeter Kerkje om de dienst mee te maken. Na de dienst werden de gebruikelijke groepsfoto's gemaakt en kon iedereen weer instappen om naar de feestlocatie te reizen. Na het eten werd het feest echt gestart en liep tot de late uurtjes door.

Al met al een zeer geslaagde dag!