Huwelijk Marianne en Sijmen

Gister mijn eerste trouwreportage van 2012 gemaakt. Marianne en Sijmen hoopte op een echte winters landschap, en 1 dag van te voren begon het toch nog te sneeuwen, en hoe! Alleen 1 nadeel, de temperatuur was ook heel koud. Gelukkig scheen het zonnetje en was er geen wind, dus konden we toch de gehoopte foto's maken in de sneeuw. Het leverde mooie plaatjes op. Het huwelijk en de receptie vonden plaats in "De Bokkesprong" in Groet. Een locatie waar ik nog niet eerder foto's had gemaakt, maar het was er prima! een leuke sfeer, niet te strak, de gasten zaten er gezellig aan tafels om het bruidspaar heen. Een leuk idee! Eind van de dag nog foto's gemaakt bij de ondergaande zon, het was wel weer vreselijk koud, maar Marianne, je bent een bikkel! Gewoon in je bruidsjurk aan de rand van de zee! Ik had het echt koud met al mijn lagen kleding aan, m'n handen waren bevroren, maar je genoot nog steeds!

Ik wil jullie bedanken dat ik bij deze speciale dag aanwezig mocht zijn, en ik wens jullie voor de toekomst heel veel plezier en natuurlijk ook alle geluk met jullie kleintje die eraan komt. Als jullie nog een mooie zwangerschapsreportage willen weten jullie mij te vinden :-). En anders zie ik jullie vast wel een keer op het circuit!